Monday, 4 August 2014

kosong-kosong yer!!!!!

Hari nih dah 8 Syawal!!!!!

Macam Merah cakap2 hari tuh, mood nak hupdate blog memang tahap kemalasan melampau. Maaf ek. Nanti2 bila dah rasa ok sikit Merah hupdate tau. Actually banyak giler benda yang Merah nak citer. Merah belanja sekeping dua gambaq hari raya kat semua bagi tebus rasa berdosa tak hupdate blog ek. Sorry.






Hari raya kali nih lebih meriah..! Seyes, happy tahap dewa. Hahahaha, metafora tahap budak darjah dua! Dalam happy2 tuh, terselit jugak rasa sedih. Kawan Merah kemalangan. Walaupun keta remuk teruk, alhamdulillah, empunya jasad tak apa2. Harap2 kawan Merah tuh ambik pengajaran dan tak drive ala2 nak bunuh diri. Huhuhhu.

Ok semua, Selamat hari raya ek!

No comments: